faqe_baner

produkteve

  • TPU me bazë polieteri me transmetim të avullit me lagështi të lartë të Serisë M1

    TPU me bazë polieteri me transmetim të avullit me lagështi të lartë të Serisë M1

    “Jeta është mbi gjithçka, siguria është gjithmonë përpara”, e cila është pikënisja dhe misioni i kërkimit dhe zhvillimit të materialeve mjekësore Mriacll.Meirui New Material u ofron klientëve materiale TPU të sigurta, me performancë të lartë, me stabilitet të mirë biologjik, përshtatshmëri, forcë të lartë, shkathtësi përpunimi dhe aftësi të përpunimit të gjelbër të riciklimit, të cilat mund të përdoren për të bërë zorrë infuzioni, filma mbrojtëse të veshjeve, doreza, kontejnerë droge, bionic proteza dhe produkte të tjera