banderolë
banderolë
banderolë

produkt

Të jesh një furnizues i ri i materialeve të klasit botëror

rreth
Miracll

Miracll Chemicals Co., Ltd. u themelua në vitin 2009, kompani e listuar në GEM (Growth Enterprise Market), me kodin e aksioneve 300848, prodhuesi kryesor në botë TPU.Miracll i kushtohet Kërkimit, prodhimit, shitjes dhe mbështetjes teknike të poliuretanit termoplastik (TPU).Produktet tona përdoren gjerësisht në elektronikë 3C, sport dhe kohë të lirë, kujdes mjekësor, transport, prodhim industri, ndërtimin e energjisë, jetën në shtëpi etj.

Miracll ka IP të pavarur për teknologjinë, materialin dhe aplikimin kyç.Miracll është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, një ndërmarrje kombëtare me avantazhe të pronësisë intelektuale, një ndërmarrje thuajse njëbrirësh në provincën Shandong dhe një ndërmarrje demonstrimi gazele në provincën Shandong.Z. Wang Renhong, kryetar i kompanisë, është shpërblyer me "Planin e Dhjetë Mijë njerëzve" kombëtar për talentin e shquar, shkencën……

Informacioni i fundit

Lajme

lajm_kopertina
Hyrje TPU

Mirathane® ATPU|

Sipas strukturës së izocianatit, TPU mund të ndahet në TPU aromatike dhe TPU alifatike në dy kategori, TPU aromatike për shkak të strukturës që përmban rin benzen...

Faleminderit gjatë gjithë rrugës |familje e shkëlqyer e stafit ...

Për të falënderuar punonjësit e shkëlqyer të vitit 2022 për punën e tyre të palodhur ndaj kompanisë dhe për të forcuar komunikimin dhe shkëmbimin e dyanshëm midis kompanisë dhe punonjësve dhe familjeve të tyre, ...