банер
банер
банер

производ

Да се ​​биде добавувач на нов материјал од светска класа

за
Миракл

Miracll Chemicals Co., Ltd. е основана во 2009 година, котирана компанија GEM (Growth Enterprise Market) со шифра на акции 300848, водечки светски производител на TPU.Miracll се посветува на истражување, производство, продажба и техничка поддршка на Термопластичен полиуретан (TPU).Нашите производи се широко користени во 3C електронски, спорт и слободно време, медицинска нега, транспорт, производство во индустријата, енергетска зграда, домашен живот итн.

Miracll има независна IP за клучна технологија, материјал и примена.Miracll е национално претпријатие за висока технологија, претпријатие за предност на националната интелектуална сопственост, претпријатие за квази-еднорог во провинцијата Шандонг и претпријатие за демонстрација на газели во провинцијата Шандонг.Г-дин Ванг Ренхонг, претседател на компанијата, е награден со националниот „План за десет илјади луѓе“ извонреден талент, наука…

Најнови информации

Вести

вест_покритие
Вовед TPU

Mirathane® ATPU|

Според структурата на изоцијанатот, TPU може да се подели на ароматичен TPU и алифатичен TPU две категории, ароматичен TPU поради структурата содржи бензен рин...

Ви благодарам до крај |одличен персонал семејство ...

Со цел да им се заблагодари на одличните вработени од 2022 година за нивната напорна работа кон компанијата и да ја зајакне двонасочната комуникација и размена помеѓу компанијата и вработените и нивните семејства, ...