page_banner

производи

  • TPU базиран на полиетер за пренос на пареа со висока влажност од серијата M1

    TPU базиран на полиетер за пренос на пареа со висока влажност од серијата M1

    „Животот е над сè, безбедноста е секогаш напред“, што е почетната точка и мисијата на истражување и развој на медицински материјали на Mriacll.Meirui New Material им обезбедува на клиентите безбедни TPU материјали со високи перформанси со добра биолошка стабилност, приспособливост, висока јачина, разновидност на обработка и можности за обработка на зелено рециклирање, кои може да се користат за производство на црева за инфузија, заштитни фолии за облека, ракавици, контејнери за лекови, бионик протези и други производи