spanduk
spanduk
spanduk

ngeunaan
Miracll

Miracll Chemicals Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2009, GEM (Growth Enterprise Market) didaptarkeun perusahaan, kode saham 300848, produsén TPU terkemuka di dunya.Miracll dedicates ka Panalungtikan, produksi, jualan na rojongan teknis Thermoplastic Polyurethane (TPU).Produk kami seueur dianggo dina éléktronik 3C, olahraga & luang, perawatan médis, transportasi, manufaktur industri, wangunan énergi, kahirupan bumi jsb.

Miracll gaduh IP mandiri pikeun téknologi konci, bahan sareng aplikasi.Miracll mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional, perusahaan kauntungan intelektual nasional, perusahaan kuasi-unicorn di Propinsi Shandong, sareng perusahaan démo gazelle di Propinsi Shandong.Bapak Wang Renhong, pupuhu pausahaan, geus dileler nasional "Sapuluh Rébu Jalma Plan" bakat beredar, elmu ......

Émbaran panganyarna

warta

panutup warta
TPU Bubuka

Miracll Chemicals bersinar di Amérika Coatin...

2024 American Coatings Show (ACS) nembe dibuka kalayan megah di Indianapolis, AS.Pameran ieu kasohor salaku anu panggedéna, paling otoritatif, sareng sajarahna ...

Uleman ka Mantel Internasional(Guangzhou)...

Kami resep ngajak anjeun ngahadiran Ekspo Industri Pelapisan Internasional (Guangzhou), anu bakal dilaksanakeun ti 15 Mei dugi ka 17 Mei 2024, di Poly World Trade Center Expo, Hall 2, di Guangzho ...