faqe_banner

Rreth Nesh

Të jesh një furnizues i ri i materialeve të klasit botëror

Miracll Chemicals Co., Ltd.është themeluar në vitin 2009, kompania e listuar në GEM (Growth Enterprise Market), me kodin e aksioneve 300848, prodhuesi kryesor në botë TPU.Miracll i kushtohet Kërkimit, prodhimit, shitjes dhe mbështetjes teknike të poliuretanit termoplastik (TPU).Produktet tona përdoren gjerësisht në elektronikë 3C, sport dhe kohë të lirë, kujdes mjekësor, transport, prodhim industri, ndërtimin e energjisë, jetën në shtëpi etj.

Miracll ka IP të pavarur për teknologjinë, materialin dhe aplikimin kyç.Miracll është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, një ndërmarrje kombëtare me avantazhe të pronësisë intelektuale, një ndërmarrje thuajse njëbrirësh në provincën Shandong dhe një ndërmarrje demonstrimi gazele në provincën Shandong.Z. Wang Renhong, kryetar i kompanisë, është shpërblyer me "Planin e dhjetë mijë njerëzve" kombëtar për talentin e shquar, talentin e shkencës dhe teknologjisë për inovacionin dhe sipërmarrjen e Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë, talenti kryesor i Industrisë Shandong Taishan, sipërmarrësi i shkëlqyer Shandong, Shandong Ndërmarrja Gazelë “Dhjetë Figurat Kryesuese” dhe tituj të tjerë nderi.

kompania

Miracll gjithmonë i përmbahet kënaqësisë së klientit dhe krijon vlerë për klientët si udhëzim, praktikë e mbrojtjes profesionale, të besueshme, mjedisore, inovacionit, bashkëpunimit filozofinë e biznesit, për t'u ofruar klientëve efikasitet të lartë dhe kosto të ulët të zgjidhjeve të produkteve të diferencuara, për t'u ofruar klientëve performancë të lartë të produkteve TPU në të njëjtën kohë, ofrojnë edhe shërbim teknik të personalizuar, profesional, për të përmbushur nevojat e tyre të personalizimit.Me ëndrrën për të krijuar mrekulli dhe teknologji që udhëheq të ardhmen, Miracll ka qenë gjithmonë e përkushtuar për t'u bërë furnizuesi kryesor në botë i materialeve të reja, dhe duke shkruar vazhdimisht kapituj të rinj në fushën e materialeve të reja me zgjuarsi të palodhur dhe inovacion të qëndrueshëm të produkteve.

Qendra R&D

Investimet e qëndrueshme dhe kërkimi teknologjik janë shtytës i përmirësimit të zhvillimit afatgjatë të Miracll.
Inovacioni dhe produktiviteti ndihmojnë për të konsoliduar pozicionin tonë global në fushën e materialeve të reja.

Fabrika kryesore dixhitale

Ne fokusohemi në inovacionin e teknologjive në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme, duke përdorur teknologji të avancuara si inteligjenca artificiale,
internet dhe cloud computing, ne do të krijojmë një fabrikë dixhitale intuitive, do të realizojmë vizualizimin e plotë të prodhimit.

Lulja e Mrekullisë

Çdo petal transformohet nga MREKULLIA e "M", duke përcjellë besimin kulturor të "ëndrra krijon MREKULLINË".Petalet kondensohen në qendër dhe shtrihen lart.
Interpretimi i anëtarëve të ekipit me një zemër, punë e palodhur, rritje e përbashkët e filozofisë së korporatës.

logo_lule

Kultura

Vlerë thelbësore

Inovacioni, Efikasiteti,
Zbatimi, Integriteti

Imazhi i Markes

Profesionist, i besueshëm, bashkëpunues,
Inovative, Mjedisore

Misioni Miracll

Krijoni Vlue, kënaqësinë e klientit,
Vetë-realizimi

ëndërroj

Inovacioni

Miracll i kushton rëndësi të madhe R&D dhe inovacionit.Ne i japim mbështetje prioritare në kapital, talent, burime dhe aspekte të tjera.
Rritja e vazhdueshme e investimeve në R&D dhe inovacion.Produktet Miracll gëzojnë shikueshmëri të lartë në tregun TPU.

Prodhim inteligjent
Nga lëndët e para te produktet, nga pajisjet te linja e prodhimit, nga paketimi automatik te logjistika inteligjente, Mirall do të ndërtojë fabrikën e së ardhmes dixhitale.

Bashkëpunimi i markës
Bashkohuni me markat për të përcaktuar linjën e ardhshme të produkteve, për të rezervuar materiale të reja dhe për të udhëhequr zhvillimin e industrisë.

Kërkim dhe Zhvillim
Ndërmarrja kombëtare e avantazhit të pronësisë intelektuale, dhe ka marrë 14 patenta të autorizuara vendase dhe të huaja për shpikje.

Platforma e Inovacionit
Laboratori i ri i inxhinierisë së materialeve të elastomerit polimer të provincës Shandong, qendra e teknologjisë së ndërmarrjeve të provincës Shandong, etj.

Vizioni

Të jesh një furnizues i ri i materialeve të klasit botëror

Çdo ditë ne mbajmë mbi supe misionin
Përqendrohuni në zhvillimin dhe prodhimin e TPU-së.Përkushtohu për të qenë një furnizues i ri i materialeve të klasit botëror
Çdo ditë, ne formojmë një ëndërr
Lërini produktet të kenë më shumë aplikim në jetën tonë reale.Krijo një jetë të lumtur dhe të shëndetshme për njerëzit