page_banner

produk

C Series Oil Resistance lan Hydrolysis Resistance Polycarbonate-Based TPU

katrangan singkat:

Miracll digunakake ing industri otomotif, lan wis entuk sertifikasi IATF16949 ing bidang otomotif.Thanks kanggo standar dhuwur saka tim R&D lan produksi perusahaan, Mirathane TPU bisa nyedhiyani partners karo kekuatan tarik dhuwur, resistance nyandhang dhuwur, resistance cuaca, resistance siklus suhu dhuwur lan kurang, volatilitas kurang, bahan tahan api bebas halogen.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Resistance Tuwa Banget, Resistance Oil, Resistance Hidrolisis, Resistance Suhu Dhuwur, Resistance UV, Sifat Fisik banget & Weathering Resistance.

Aplikasi

Hose & Tube, Film & Sheet, Fire Hose, Lay-Flat Hose for Shale Oil Frac, Oil Tank, etc.

Properti

Standar

Unit

C80

C85

C90

C95

Kapadhetan

ASTM D792

g/cm3

1. 15

1. 15

1. 15

1. 15

Kekerasan

ASTM D2240

Pantai A/D

82/-

85/-

90/-

95/-

Kekuwatan Tensile

ASTM D412

MPa

25

30

35

45

100% Modulus

ASTM D412

MPa

7

8

12

20

300% Modulus

ASTM D412

MPa

14

20

30

40

Elongation ing Break

ASTM D412

550

500

400

350

Kekuwatan luh

ASTM D624

kN/m

90

120

140

180

DIN Abrasi Mundhut

DIN 53516

mm3

25

25

25

25

Tg

DSC

-30

-20

-15

-8

CATETAN: Nilai ing ndhuwur dituduhake minangka nilai khas lan ora bisa digunakake minangka spesifikasi.

Guide Processing

Kanggo asil paling luweh, pangatusan sadurunge prodhuk sak 3-4 jam ing suhu tartamtu ing TDS.
Produk bisa digunakake kanggo ngecor injeksi utawa extrusion, lan mangga dipriksa rincian liyane ing TDS.

Guide Processing kanggo Injection Molding   Guide Processing kanggo Extrusion
Item Parameter   Item Parameter
Nozzle (℃)

Diwenehake ing TDS

  Mati (℃) Diwenehake ing TDS
Zona pangukuran (℃)   Adaptor (℃)
Zona Kompresi (℃)   Zona Pangukuran (℃)
Zona Panganan (℃)   Zona Kompresi (℃)
Tekanan injeksi (bar)   Zona Panganan (℃)

pamriksan

Kabeh produk dipriksa kanthi apik sajrone produksi lan sawise produksi.Certificate of Analysis (COA) bisa diwenehake bebarengan karo produk.

E Series Polyester-Based TPU
E Series Polyester-Based TPU2

Kemasan

25KG / tas, 1250KG / pallet utawa 1500KG / pallet, diproses pallet kayu

E Series Polyester-Based TPU3
E-Series-Based Polyester-TPU4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhenganproduk