page_banner

produk

  • M1 Series High Moisture Uap Transmisi Polyether basis TPU

    M1 Series High Moisture Uap Transmisi Polyether basis TPU

    "Urip iku ndhuwur kabeh, safety tansah ing ngarep", kang titik wiwitan lan misi riset lan pangembangan bahan medical Mriacll.Meirui New Material nyedhiyakake pelanggan kanthi aman, bahan TPU kinerja dhuwur kanthi stabilitas biologis sing apik, adaptasi, kekuatan dhuwur, versatility pangolahan lan kemampuan pangolahan daur ulang ijo, sing bisa digunakake kanggo nggawe selang infus, film sandhangan protèktif, sarung tangan, wadah obat, bionik. prosthesis lan produk liyane

  • M Series Hidrolitik Unggul, Fleksibilitas Suhu Rendah TPU berbasis polieter

    M Series Hidrolitik Unggul, Fleksibilitas Suhu Rendah TPU berbasis polieter

    Mirathane TPU nyedhiyakake bahan khusus kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur, resistensi siklus suhu dhuwur lan kurang, resistensi hidrolisis, resistensi tuwa kanggo mitra energi, akeh digunakake ing kabel energi listrik, kabel eksplorasi geografis, selang shale lan lapangan liyane