page_banner

produk

G Series Ramah Lingkungan Bio-Based TPU

katrangan singkat:

TPU berbasis bio Mirathane® asale saka sintesis bahan mentah biomassa.Iki nggunakake bahan sing bisa dianyari kanggo ngganti komponen sing ngemot senyawa hidrogen aktif ing poliuretan basis petroleum tradisional.Iku ramah lingkungan lan nduweni isi basis bio nganti 25 ~ 70%.Mirathane® seri G minangka produk TPU basis bio sing nduweni sifat lan kaluwihan sing padha karo TPU basis petroleum tradisional.Mirathane® seri G cocok kanggo aplikasi industri, olahraga lan luang, lan produk elektronik.Produk kasebut wis disetujoni dening USDA BioPreferred.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Fitur

Bio-Based (25% -70% miturut ASTM-D6866), Ramah Lingkungan, Wektu Setelan Cepet, Elastisitas Banget

Aplikasi

Footwear, Elektronika, Otomotif, Olahraga & Rekreasi, Perawatan Medis, Overmolding, Film & Lembar, Compounding & Modifier, lsp.

Properti

Standar

Unit

G185

G190

G195

G155D

G370

G375

G685

G690

G70

G75

G80

G85

G90

G95

Kapadhetan

ASTM D792

g/cm3

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

1. 2

Kekerasan

ASTM D2240

Pantai A/D

85/-

90/

94/-

-/55

72/-

77/-

86/-

91/-

70/-

75/-

80/-

85/-

90/-

95/-

Kekuwatan Tensile

ASTM D412

MPa

32

36

40

40

20

25

26

30

20

25

30

33

35

36

100% Modulus

ASTM D412

MPa

5

8

15

15

2

3

7

9

3

4

6

7

8

9

300% Modulus

ASTM D412

MPa

15

22

30

31

4

6

12

16

5

6

10

11

12

15

Elongation ing Break

ASTM D412

550

450

390

350

700

650

550

500

650

600

550

500

500

500

Kekuwatan luh

ASTM D624

kN/m

90

120

145

160

50

75

100

115

70

80

95

100

115

120

Tg

DSC

-30

-28

-25

-20

-43

-42

-25

-22

-35

-30

-25

-23

-20

-20

Konten Berbasis Bio

ASTM D6866

41

37

33

28

30

28

21

20

75

67

65

60

54

50

CATETAN: Nilai ing ndhuwur dituduhake minangka nilai khas lan ora bisa digunakake minangka spesifikasi.

Guide Processing

Kanggo asil paling luweh, pangatusan sadurunge prodhuk sak 3-4 jam ing suhu tartamtu ing TDS.
Produk bisa digunakake kanggo ngecor injeksi utawa extrusion, lan mangga dipriksa rincian liyane ing TDS.

Guide Processing kanggo Injection Molding Guide Processing kanggo Extrusion
Item Parameter Item Parameter
Nozzle (℃)

Diwenehake ing TDS

Mati (℃) Diwenehake ing TDS
Zona pangukuran (℃) Adaptor (℃)
Zona Kompresi (℃) Zona Pangukuran (℃)
Zona Panganan (℃) Zona Kompresi (℃)
Tekanan injeksi (bar) Zona Panganan (℃)

Kemasan

25KG / tas, 1250KG / pallet utawa 1500KG / pallet, diproses pallet kayu

E Series Polyester-Based TPU3
E-Series-Based Polyester-TPU4

Penanganan lan Panyimpenan

Aja ngolah bahan ing ndhuwur suhu pangolahan termal sing disaranake.
Ventilasi umum sing apik kudu cukup kanggo akeh kondisi.Coba nggunakake ventilasi knalpot lokal ing titik emisi pangolahan.
1. Aja ambegan uap pangolahan termal lan uap
2. Peralatan penanganan mekanik bisa nyebabake pembentukan bledug.Aja ambegan bledug.
3. Gunakake teknik grounding sing tepat nalika nangani produk iki kanggo ngindhari biaya elektrostatik
4. Pelet ing lantai bisa lunyu lan nyebabake tiba

Rekomendasi panyimpenan: Kanggo njaga kualitas produk, simpen produk ing papan sing adhem lan garing.Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi rapet.

Informasi HSE: Mangga njupuk MSDS kanggo referensi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Q: Sampeyan bisa nyedhiyani conto?
    A: Kita bisa nyedhiyani conto.Mangga hubungi kita kanggo conto

    P: Pelabuhan endi sing bisa dikirim kargo?
    A: Qingdao utawa Shanghai.

    P: Kepiye babagan lead time?
    A: Biasane 30 dina.Kanggo sawetara nilai normal, kita bisa nggawe pangiriman langsung.

    P: Apa babagan pembayaran?
    A: Iku kudu pembayaran ing advance.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhenganproduk