page_banner

produk

  • F6 / F7 / F8 / F9 Series Low Kapadhetan lan Good Rebounding ditambahi TPU

    F6 / F7 / F8 / F9 Series Low Kapadhetan lan Good Rebounding ditambahi TPU

    Expanded Thermoplastic Polyurethane Elastomer (ETPU) minangka bahan manik busa kanthi struktur sel tertutup sing disiapake kanthi proses busa fisik superkritis nggunakake elastomer poliuretan termoplastik.Ing lapangan produk ETPU, perusahaan kita saiki wis luwih saka 10 paten penemuan sah lan paten PCT, lan bisa ngatur macem-macem ukuran lan werna saka seri produk dibedakake miturut kabutuhan customer.