page_banner

produk

  • V Series Silky Hand Koyo Lan Solvent / Resistance kimia TPU

    V Series Silky Hand Koyo Lan Solvent / Resistance kimia TPU

    Adhedhasar tren umum informasi lan pangembangan cerdas produk elektronik, Miracll wis kerja sama karo akeh merek kondhang kanggo ngatur cadangan riset lan pangembangan bahan ing bidang peralatan elektronik lan listrik.Produk canggih sing diwakili dening bahan modifikasi silikon, bahan konduktif khusus lan bahan basis bio nyedhiyakake kaluwihan fungsional sing apik kayata kelancaran, resistensi rereget, pencegahan alergi, kekuatan dhuwur lan entheng.Iki digunakake kanggo nggawe sarung elektronik, gelang / jam tangan cerdas, piranti VR, headset, speaker cerdas, kacamata AR, peralatan rumah tangga, lsp.